Rüyada asma kabağı görmek

Rüyada asma kabağı görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yaşam refahının düşeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma kabağı gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada asma kabağı görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kabağı görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızartma kabağı görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada tatlı kabağı görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek gelirinin de artmayacağına, kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada birinden bal kabağı almak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada et kabağı görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer kabağı görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments