Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek bir sebeple çok zorlanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mide ameliyatı olmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek sebep olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine inanılır.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olduğunu görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ameliyatı olduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments