Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak böylece yüzünün güleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ana baba sözü dinlemeye, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kuyuya atılmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu kuyuya düşmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Rüyada kuyuya para düşürmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya indiğini görmek yönetici makamına geleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments