Rüyada kulağın ağrıdığını görmek

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, iyi bir patron olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, rahatın kaçacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada kulağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına inanılır.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kulağın içini görmek rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağın koptuğunu görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada belin ağrıdığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments