Rüyada aşırı derecede kusmak

Rüyada aşırı derecede kusmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı derecede kusmak gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada aşırı derecede kusmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı derecede su içmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı derecede gülmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Rüyada aşırı korkmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Rüyada aşırı sinirlenmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aşırı kalabalık görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments