Rüyada asansörden atlamak

Rüyada asansörden atlamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden atlamak gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada asansörden atlamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asansörden inememek iş hayatının düzeleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden çıkmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada asansörden düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada asansörden kurtulmak sözleri tutulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden birini kurtarmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asansörden hızla inmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bahtın açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments