Rüyada kocanı dövmek

Rüyada kocanı dövmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kocanı dövmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada kocanı dövmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kocanı kıskanmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı aldatmak borçlanılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada kendi kocanı görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada mısır koçanı almak ismini herkese duyuracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı öptüğünü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kocanı başkasıyla evlenirken görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments