Rüyada kırılmış fincan görmek

Rüyada kırılmış fincan görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, beklenen mirasın alınacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hanenizde bolluk olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış fincan gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada kırılmış fincan görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Rüyada fincan kapatmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada çay fincan görmek daima zinde ve genç kalacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden fincan almak büyük sıkıntılar yaşanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük fincan görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pembe fincan görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kahve ve fincan görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş fincan görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments