Rüyada kırık porselen tabak görmek

Rüyada kırık porselen tabak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada kırık porselen tabak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada kırık porselen tabak görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak yıkamak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine yorulur.

Rüyada porselen tabak kırmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak almak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments