Rüyada kıl traş etmek

Rüyada kıl traş etmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada kıl traş etmek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada kıl traş etmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bacak kıl traş etmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada traş olmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık traş etmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği traş etmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını traş etmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başını traş etmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işarettir.

Rüyada etek traş olmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments