Rüyada kediyle kavga etmek

Rüyada kediyle kavga etmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, borçlarının kalmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada kediyle kavga etmek ne demek?

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada kediyle kavga etmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyle yatmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyle dalaşmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kediyle fare görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kediyle konuşmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kediyle oynadığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments