Rüyada kayısı vermek

Rüyada kayısı vermek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı vermek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kayısı toplamak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kayısı kurutmak başına çok güzel olaylar geleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı vermek daha fazla gelir sahibi olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı çırpmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada kayısı görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada kayısı satmak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments