Rüyada kayarak düştüğünü görmek

Rüyada kayarak düştüğünü görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak düştüğünü gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek aile hayatının hayır getireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada yokuştan kayarak inmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet eder.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek işlerinin kapanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayarak yere düşmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments