Rüyada karga vurduğunu görmek

Rüyada karga vurduğunu görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada karga vurduğunu gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada karga vurduğunu görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada karga ve karga yavrusu görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini vurduğunu görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kurt vurduğunu görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada babanın vurduğunu görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada koçun vurduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments