Rüyada karanlıkta koşmak

Rüyada karanlıkta koşmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta koşmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada karanlıkta kovalanmak sorunlarının sürekli artacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta uyumak şan şöhret, itibar kazanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta koşmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta su içmek hayırlı haberler getireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yürümek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta olmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta oturmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments