Rüyada kaplumbağa su vermek

Rüyada kaplumbağa su vermek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa su vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kaplumbağa kesmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kendisine ev alacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa pişirmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa su vermek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ellemek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yakmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa taşlamak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa atmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa tutmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments