Rüyada kahverengi başörtüsü takmak

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak mevki makam sahibi olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada başörtüsü vermek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü bağlayamamak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsü takamamak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü hediye etmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments