Rüyada kadın kadına evlenmek

Rüyada kadın kadına evlenmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadına evlenmek gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kadın kadına öpüşmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına evlenmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kadına sevişme görmek bir bebek sahibi olacağına, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kadına beraber olmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kadın kadına dans etmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kadına seviştiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kadın kadına kavga etmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kadına dövüşmek ilerledikçe ilerleyeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments