Rüyada kabir açmak

Rüyada kabir açmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Rüyada kabir açmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada kabir temizlemek geçici olarak rahatsızlanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kabir açmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir eşmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Rüyada kabir yapmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada kabir başında oturmak kafa dağıtacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada boş kabir görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya kabir görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kabir meleklerini görmek yeni bir hayat kurulacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments