Rüyada iyi top oynamak

Rüyada iyi top oynamak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinde aksama olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, onlar için çabalayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada iyi top oynamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada iyi top oynamak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada top top kumaş görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada iyi geçinmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına alamet eder.

Rüyada iyi görememek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iyi anlaşmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada top ateşlemek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada top patlatmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada top tutmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments