Rüyada istenilmeye geldiğini görmek

Rüyada istenilmeye geldiğini görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada istenilmeye geldiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada istenilmeye geldiğini görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin geldiğini hissetmek çirkin sözler işitileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Rüyada sütü geldiğini görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kardeşin geldiğini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek şöhret elde edeceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada elçi geldiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okuldan geldiğini görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments