Rüyada insan yüzü siyah görmek

Rüyada insan yüzü siyah görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kendini bunu başaracağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada insan yüzü siyah gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada insan yüzü siyah görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına yorulur.

Rüyada yüzü siyah insan görmek insanları sakinleştireceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kara insan görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde insan yüzü görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yanık insan yüzü görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yüzü siyah görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments