Rüyada havuz ve balık görmek

Rüyada havuz ve balık görmek doyasıya hasret gidereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuz ve balık gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada havuz ve balık görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada havuz balık görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Rüyada bir havuz dolusu balık görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret eder.

Rüyada havuz balık tutmak dinine bağlı kalacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Rüyada balık ve havuz görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada havuz dolusu balık görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada balık dolu havuz görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada havuz içinde balık görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yüksek tahsil yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments