Rüyada evinin merdivenlerini görmek

Rüyada evinin merdivenlerini görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kötü yola sapmayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evinin merdivenlerini gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada evinin merdivenlerini görmek işlerinde kara geçeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada evinin görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evinin önünü yıkamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin kazıldığını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments