Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, gelirinin eksileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik takmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalettir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, mal ve rızkın çoğalmasına yorulur.

Rüyada yeşil bileklik takmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı bileklik görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments