Rüyada serçe eti görmek

Rüyada serçe eti görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada serçe eti gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada serçe eti görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada serçe eti yemek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada serçe kurtarmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kişinin içinin daralacağına alamet eder.

Rüyada serçe öldürmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada serçe avlamak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda serçe görmek iyi konumlara geleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe pisliği görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments