Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının seni öptüğünü görmek evlatlarının hayırlı olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni zorla öptüğünü görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işarettir.

Rüyada ölünün seni öptüğünü görmek kişinin içinin daralacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments