Rüyada kendi evini yapmak

Rüyada kendi evini yapmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi evini bulamamak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini yapmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kendi evini sattığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet eder.

Rüyada kendi evini harabe görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini temiz görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Rüyada kendi evini kiraya vermek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini temizlemek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini yıkmak esenliği bulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments