Rüyada kadının öptüğünü görmek

Rüyada kadının öptüğünü görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, onun istediği yoldan gideceğine, güzel işler yapacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının öptüğünü gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada kadının öptüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının öptüğünü görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada öptüğünü görmek karlı işler yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada birini öptüğünü görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada babasını öptüğünü görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi öptüğünü görmek çok mutlu edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Rüyada eniştenin öptüğünü görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments