Rüyada gece mezarlığa girmek

Rüyada gece mezarlığa girmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, hayırlı haberler alınacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, daha güçlü hale geleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalettir.

Rüyada gece mezarlığa girmek gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada gece mezarlığa girmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığa girmemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa koşmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa uçmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ev yapmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yatmak düşmanlarla beraber oturmaya, sağlığından ve ağız tadından olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıga bakmak istenen her şeye sahip olunacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments