Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments