Rüyada başı traş etmek

Rüyada başı traş etmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı traş etmek gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada başı traş etmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işarettir.

Rüyada traş olmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadının traş olmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kıl traş etmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada jiletle traş olmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, galibiyet kazanacağına işarettir.

Rüyada erkek traş etmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı traş etmek geçiminin yerinde olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü traş etmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments