Rüyada yerin altında ateş görmek

Rüyada yerin altında ateş görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet eder.

Rüyada yerin altında ateş gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yerin altında ateş görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet eder.

Rüyada yerin altında olmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yerin altında ev görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerin altında yılan görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Rüyada yerin altında kalmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin altında ateş görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer altında ateş görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments