Rüyada kuru fasulye görmek

Rüyada kuru fasulye görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Rüyada kuru fasulye toplamak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sorunlarının birken beş olacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemek kimsenin arkasından konuşmayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye vermek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye satın almak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada birine kuru fasulye vermek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments