Rüyada mezarlık kapısı görmek

Rüyada mezarlık kapısı görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık kapısı gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada mezarlık kapısı görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık uyumak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada mezarlık temizlemek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mezarlık süpürmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yürümek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık bekçisi görmek tecrübelerini aktaracağına, kötü sözler duyacağına delalettir.

Rüyada mezarlık ve cami görmek dertlerin son bulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık dua okumak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ferhat

Ruyada mezarlık kapısını açtım zincirliydi açtım içeri girdim mezarlıkta çalışan adam yanıma geldi ben kendim için yer seçtim ruyada öleceğimi biliyordum ve yer seçtim o bekçi bana burası olmaz burda büyük alimler var sen yanda bir yer seç orda zorluk çekersin kötü insnlarin mezarlığa git dedi .sanki bana kötü birisin burda sana yer yok gibi anladım çok korktum uyandım