Rüyada kedi kustuğunu görmek

Rüyada kedi kustuğunu görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, tatsız haberlerin alınacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kustuğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Rüyada kedi kustuğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada kustuğunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kedi görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin kustuğunu görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kustuğunu görmek anne baba dualarının alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada sürekli kustuğunu görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kustuğunu görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kıl kustuğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuray

Selamün aleykum rüyamda kusuyorum kustuğum şeyler kedi oluyor kedi olarak cıkıyor boğazımdan sonra kediler ölüyor