Rüyada istihare yatmak

Rüyada istihare yatmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, sıhhat ve moral bulacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada istihare yatmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada istihare yatmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada istihare namazı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada istihare namazı kılmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada istihare rüyası görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istihare duası okumak yöneticilik koltuğuna oturacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada istihare yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada istihare görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Selamun aleyküm hocam.bu gece istihare namazına yattım evlilik için kucağımda bebek kahverengi bir battaniye birde oğlum için bağırarak ağlayıp annemide gece dışarıda geziyor gördüm.

Selma

❤️❤️❤️